Galeri Foto

(Sebarang gambar yang ingin disiarkan,sila emelkan kepada smapk_alumni@yahoo.com)

17 responses to “Galeri Foto

  1. i wanna send u sum article
    salam alaik…
    *nway wut iz d purpose diz blog exist??u wanna d guest to noe wut??
    [exclude porno&seangkatan dgnnya]

  2. bangganya aku tgk adik2 aku dihadapan tangga baru…. dulu zaman aku kat smapk mana ada tangga tue….

  3. Syarifah Noor Rusydiah

    salam
    nak tnya..camana nak register as member dalam web ni?

  4. Assalamualaikum

    Saya dari batch 1995, nak tanya macam mana nak daftar /register dlm nih… boleh administrator or anyone else tolong.

    Anyway thanks to Ustaz Nazri Chik (classmate & still sahabat sampai sekarang)yang inform pasal web / blog ni.

    Ahmad Zaki Zakaria – Penang

  5. assalamualaikum….saya form 5 batch last year..
    erm…macam dah lama rasanya tinggalkan smapkajang..

  6. Waalaikumussalam

    Terima kasih kerana berkunjung..
    Untuk register dlam nih,
    anda boleh nyatakan nama,url blog anda dan tahun anda mengambil spm.Insyaallah admin akn mgambil tindakan sterusnya..
    Syukran kathir!!

  7. assalamualaikum
    saya batch sm 2002.mohd azhar.please register saya.erm kunjungi blog saya kat entarostukov.blogspot.com

  8. salam….
    nak register ni perlu k ad blog sendiri????

  9. love those moments…
    i really do…🙂

  10. nak register kene nyatakan spm batch bile??
    kalau kene kuar lepas pmr camne??
    leh join tak..hehe

  11. kawan2 rindunye kat korang sume…

  12. Zaman saya dulu jangan kan tangga
    rumput pun banyak yang belum tumbuh lagi
    Selamat berjaya adik-adik semua

  13. smapk skol yg hebat!!!!

  14. lmbtnye nk daftar smapk

  15. salam alaika..rindu pulak rasanya kat smap..hu.

  16. saya junior batch 2012.
    salam perkenalan =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s