Jom Raikan Cikgu-Cikgu Kesayangan Kita

surat-hari-guru

list_of_smapk_teachers

So, di jemput kepada bekas-bekas pelajar yang dikasihi, khususnya yang telahpun berkerja agar dapat sama-sama membantu adik-adik yang handle sambutan Hari Guru dengan sumbangan dana.

2 responses to “Jom Raikan Cikgu-Cikgu Kesayangan Kita

  1. Yelah, mana boleh bantu bantulah. Rasanya alumni SMAPK ni semua hebat belaka orangnya. Teringat zaman kami dulu-1997, buat friendly match football dgn cikgu lelaki, dikir barat(sampai ditegur Ust Ismail Che Ku-kini pensyarah di Maktab Perguruan Islam-tak silap dah tukar nama kan?, kemudian persembahan kreatif yg lain.

    Apapun tahniah buat admin yg bersusah payah mengumpulkan maklumat tentang ex-SMAPIAN. Moga blog ini terus imarah.

    Salam ziarah-Mohd Izwan Yusof(ex KU 1997), junior Ust Nazri Chik (ex KU 1995)-org kata kami ni kembar(tapi lain mak lain bapa, Wallahu a’lam). Batch SMAPK 1992-1997. Tq

  2. Salam..

    abg Izwan dgn abg Nazri mmg macam kembar..masa still blaja kat smap dulu, saya pun selalu konfius..

    tp skrg, tak dah…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s