Eratkan Kembali Perhubungan Para Alumni

Assaamualaikum W.B.T.

Setelah agak lama tidak mengemaskini laman blog ini, pada hari ini pihak moderator dan teman-teman mula mendapat ilham dan semangat baru untuk terus memperkasakan laman tautan ukhuwwah ini.

Teman-teman alumni semakin peka pada penggunaan teknologi yang kian canggih.Rata-rata di kalangan alumni SMAPK sedah memiliki laman blog dan laman-laman sosial yang lain seperti Facebook,Friendster,Myspace dan sebagainya.

Justeru blog alumni ni diharapkan akan menjadi pelengkap kepada sebarang intrumen perhubungan yang telah dimiliki.

Teman-teman alumni dijemput untuk menyumbangkan samada artikel ataupun info di laman ini.Sebarang cadangan,pandangan boleh dibuat ke emel smapk_alumni@yahoo.com

salam hormat

moderator

6 responses to “Eratkan Kembali Perhubungan Para Alumni

  1. salam alaik…kepada pihak moderator,harap dpt betulkan ejaan nama saya…wan ahmad FAROUQ..tq

  2. nama ana pun mesti boleh gak kan?? Ahmad Najmi Batch 2006.. Sorry la, demand sikit.. tapi nama tu ayah ana beri.. sorry sangat2 kalau menyusahkan..

  3. Salam kepaa moderator. Macam mana kalau saya nak join blog ni?

  4. btul2.. nk tau jugak.. cane nk join??

  5. Mungkin kena jadikan alumni ni lebih official… ada sumber kewangan dan dijadikan jaringan ahli untuk mengukuhkan persahabatan dan muamalat.

  6. salam kpd admin…
    macam mana nak join blog ni????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s